Har under alla dessa år varit fotograf i någon form på släktingars och vänners bröllop. Men inte förrän de senaste åren har jag haft huvudansvaret för fotograferingen på deras stora dag. Än mindre mot helt okända människor som sätter stor tillförlit till mina kunskaper och hoppas och tror att man är så pass bra som man har visat med sina bilder.

WEB3_FT1_4891

För ett par år sedan fick jag chansen att följa med en av mina bästa kompisar till Skottland när han och hans blivande fru skulle gifta sig. Mycket planering och förberedelser i den mån det gick och det blev faktiskt riktigt bra på slutet även om jag har behövt både en och två skjortor extra innan vi var klara och det var dags för middag.

PRINT_FT1_4956 PS

Några år tidigare fick rycka ut på ett panikjobb då brudens pappa, som skulle ta bilderna, fått kalla fötter samma vecka som bröllopet skulle vara och där brudparet helt plötsligt stod utan fotograf. Jag hade precis köpt min första digitala system kamera och kände väl att jag tack vare den skulle kunna hjälpa dem i denna lite udda situation. Och resultatet blev mer än bra, tack och lov. Det enda kan jag tycka så här i efterhand var att jag tog på tok för lite betalt.

Mera bilder finns här på Flickr